Kategorie

Drippery - překapávače

banner

Drippery - překapávače

Aktivní filtry

    • Nové

    Hario dripper V60-01 keramický bílý

    480,00 Kč

    Tento japonský výrobek je špičkou v přípravě filtrované kávy.

    V60-01 je určený pro přípravu jednoho šálku, tedy maximálně 300 ml.

    PŘÍPRAVA:

    Pro přípravu kvalitní kávy si připravte 20 g čerstvě namleté kávy.

    Do keramického modelu V60-01 používejte vždy správnou velikost filtrů Hario.

    Kávu následně zalijte 330 g vody o teplotě 93-94 stupňů Celsia.

    Extrahujte cca 3 min. V Japonsku je Hario nazýván králem skla.

    Jeho historie sahá až do roku 1921.

    Hario V60 je uzpůsoben k přípravě vysoce kvalitní a velmi chutné filtrované kávy při použití filtrů Hario.

    • Nové

    Hario dripper V60-01 skleněný čirý

    460,00 Kč

    Překapávač V60-01 od japonské společnosti Hario je fajn pomocníkem pro všechny, kteří holdují tradiční přípravě kávy překapáváním.

    Lze v něm připravit jeden až dva šálky kávy při celkovém objemu do 300 ml.

    PŘÍPRAVA:

    Dripper umístěte na šálek, papírový filtr prolijte horkou vodou, poté ho vložte do dripperu.

    Do filtru nasypejte požadované množství mleté kávy a pomalu začněte zalévat horkou vodou, od středu ke krajům točivým pohybem.

    Po prvním prolití nechte kávu půl minuty odstát.

    Po uplynutí této doby dolijte dripper zbytkem vody.

    Jelikož sklo vede skvěle teplo, káva připravená v tomto filtru si zachová ty nejjemnější kávové esence a chuť.

    • Nové

    Hario dripper V60-02 keramický bílý

    520,00 Kč

    Dripper od renomovaného japonského výrobce Hario v keramickém provedení.

    Účinně tak vede teplo a extrahovaná káva si zachovává i ty nejjemnější chuťové prvky.

    V bílé barvě navíc velmi dobře vypadá a stane se elegantním doplňkem nejen každé kuchyně.

    PŘÍPRAVA: 

    Dripper se nasadí na konvičku nebo na šálek.

    Vloží se papírový filtr, který se propláchne horkou vodou tak, aby se spláchla papírová pachuť a filtr snadno přilnul ke stěnám dripperu.

    Poté se vylije horká voda z propláchnutí filtru.

    Pomletá káva se nasype na střední hrubost.

    Lze se držet jednoduchého poměru 60 g kávy na 1 litr vody.

    Káva se nejprve spaří cca 30 g vodou o teplotě 92 - 94 °C a počká se čtvrt minuty.

    Poté se začne zalévat horkou vodou až do požadovaného množství.

    Káva se mezitím extrahuje a hotová káva vytéká do připravené nádoby.

    Celková příprava není delší než 4 minuty.

    Nyní si můžete vychutnávat čerstvou kávu.

    • Nové

    Hario set V60-02 (konvice + dripper + filtr)

    460,00 Kč

    Set pro přípravu překapávané kávy od předního japonského výrobce.

    Obsahuje skleněnou konvičku pro servírování kávy (objem 700 ml), plastový dripper a 10 ks papírových filtrů.

    PŘÍPRAVA

    Pro přípravu kvalitní kávy si připravte 20 g čerstvě namleté kávy.

    Do plastového modelu V60-02 používejte vždy správnou velikost filtrů Hario.

    Kávu následně zalijte 330 g vody o teplotě 93-94 stupňů Celsia.

    Extrahujte přibližně 3 min. V Japonsku je Hario nazýván králem skla.

    Jeho historie sahá až do roku 1921.

    Hario V60 je uzpůsoben k přípravě vysoce kvalitní a velmi chutné filtrované kávy při použití filtrů Hario.